Februarvinneren / The February winner

Februarvinneren / The February winner

(English further down)

Som du kanskje har fått med deg, la jeg ut en quiz for et par dager siden. Du finner den HER. Det var fem som svarte på spørsmålene, og alle hadde svart riktig. Vi foretok derfor en uhøytidelig trekning. Denne gangen fikk ikke Bjørn sjansen til å legge ekstra navnelapper oppi skåla med sitt navn på, slik han gjorde sist. Men forsøket på juks førte uansett ikke frem. 😀  Vinneren av januarquiz finner du HER.

Gratulerer til vinneren av februarquiz! Hun vil få en liten oppmerksomhet i posten snart. Tusen takk til alle som deltok! Veldig artig at dere tok utfordringen. 🙂 Jeg satser på å få laget en ny quiz i slutten av mars. Kanskje blir den litt vanskeligere enn februarquizen… 😉

Navnene på de som hadde svart riktig / The names of the people with the correct answers
Lapper med navn på plass i skåla / Slips of paper with the names on
Bjørn trekker vinneren / Bjørn picks the winner
Radana ble vinneren / The winner is Radana

English:

As you may have noticed I posted a quiz a couple of days ago. You can find it HERE. There were five people who answered the questions, and they all had the correct answers. We therefore undertook an informal drawing. This time Bjørn did not get the chance to put extra slips of paper with his name on into the bowl, like he did last time. Anyway, his attempt to cheat did not work out. 😀 You can read about the winners of the January quiz HERE.

Congratulations to the winner of the February quiz! She will receive a softening prize by mail shortly. Thank you to everyone who took part! I’m so pleased that you accepted this challenge! I will probably create a new quiz at the end of March. Maybe slightly more difficult than the February quiz… 😉

4 kommentarer til «Februarvinneren / The February winner»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *