Avduking av nye stoler/ unveiling the new chairs

Avduking av nye stoler/ unveiling the new chairs

(English further down)

Forrige uke kjøpte vi oss nye spisestuestoler, og da hadde vi høytidelig avduking av stolene, sammen med kidsa. De syntes nok det var en skikkelig «klein» seremoni, og det gjorde det hele desto mer artig. Kanskje, om noen år, kommer de på dette og ler godt sammen. Men avdukingen står i stil til hvor glad jeg er for å ha fått nye stoler. 😊

Nye stoler klar til avduking. New chairs, soon to be unveiled.

De gamle var vonde å sitte i, og det er ikke lurt. Når jeg sitter vondt, får jeg vondt i hofter, rygg, osv. Men det som er verst, er at jeg blir så utmattet. Med de gamle stolene klarte jeg knapt sitte ved middagsbordet til måltidet var over, fordi jeg ble så sliten av å sitte.

Tenker du på hvilke stoler kafeer og restauranter har? Velger du sted å sette deg ned ut fra sittekomfort? Det gjør jeg. Av erfaring vet jeg at jeg nyter maten og koser meg mer om jeg kan sitte godt. Da varer også energien lenger.

Supergode stoler å sitte i. Comfortable chairs is a necessity.

I går innviet vi stolene, med kidsa på søndagsmiddag. Det var koselig, og alle satt godt. Stolene bød på ekstra atspredelse og fornøyelse. De er komfortable og fine, men i tillegg går det an å lene seg tilbake mens man sitter, siden de har stresslessfunksjon. Når man ikke er klar over det, kan man bli litt overrasket og uttrykke et lite hvin når stolen plutselig introduserer deg for hvilestilling. 😀 Man kan selvsagt lene ryggen litt tilbake og bevilge seg hvilestilling på eget initiativ også. Det er faktisk veldig godt og avslappende.

Siden stolen ved skrivebordet vårt ikke er spesielt god å sitte i, har jeg også lurt med meg en av nystolene inn til skrivebordet i dag. Slike stoler burde faktisk vært på blåresept. ♿ Når man har ulike funksjonshemminger og begrensninger, kan man ha rett på hjelpemidler. Også ME-pasienter kan få dette. Gratis. Stresslessstolene er faktisk et godt «hjelpemiddel» for meg i hverdagen, på den måten at energien varer lenger.

English:

Last week we bought new chairs for the dining room, and we had a ceremoniously unveiling of the chairs together with the kids. They probably thought the whole thing was pretty weird, but that just made the ceremony even more amusing, I think. Maybe they will think back at this crazy ceremony in a few years and have a good laugh. Nevertheless, the unveiling is compatible with how pleased and happy I am about the new chairs. 😊

The old chairs were not comfortable at all. When I sat on them I got pains in my hips, my back, etc. Besides, I used to get very fatigued when sitting on them, which was not so smart or fair. With the old chairs I was merely able to sit still by the dinner table until the end of the meal, because I would get so tired from sitting.

Does it cross your mind or do you notice what chairs cafes and restaurants offer? Do you pick a place where the comfort of sitting is good? I do. From experience I know that I can have a good time and enjoy the food more when I’m comfortably seated. Then my energy also lasts for longer.

Last night we inaugurated the new chairs, used them for the first time. The kids enjoyed being comfortably seated for Sunday dinner, and we had a nice and enjoyable meal. The chairs offered some extra entertainment and fun. They are comfy and look nice, and in addition it’s possible to lean back while you are sitting, as they have a stressless purpose. When you are not aware of this you may get surprised and perhaps express a little squeak when the chair suddenly introduces you to a resting position.😀 Naturally, you can also lean back and grant yourself a resting position on your own initiative. This is actually quite nice and relaxing.

The chair we use by our desk at home is not very comfortable to sit on and for this reason I have put one of the new chairs by the desk today. Such chairs should be on prescription and free of charge.If you have various disabilities and physical limitations you may be entitled to technical aids. This includes ME patients, and you can get the facilities for free. The stressless chairs are in fact a very good help for me in my everyday life, because of the fact that my energy lasts longer when sitting on these chairs.

4+

2 kommentarer til «Avduking av nye stoler/ unveiling the new chairs»

    1. Takk- takk, Tonje 🙂 Katter er flinke til både å klore opp og legge igjen litt av seg selv på stoler, ja 😀 Men de er herlige, fantabulastiske dyr!!! 🙂 ❤️

      0

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *